R 2 da yuqori darajali nochiziqli operatorlar: R 2 da yuqori darajali nochiziqli operatorlar - Nodirov, Sh.D.; Shodmonova, D.G‘ (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu ishda da yuqori darajali nochiziqli operatorlarning musbat qo‘zg‘almas nuqtalari o‘rganilgan. Qo‘zg‘almas nuqtalari soni va ko‘rinishi topilgan.