Immigratsiyali Galton-Vatson jarayonlari uchun momentlar: Immigratsiyali Galton-Vatson jarayonlari uchun momentlar - Tuxtayev, Erkin (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ushbu ishda tasodifiy jarayonlarning bir turi bo‗lgan immigratsiyali Galton-Vatson tarmoqlanuvchi tasodifiy jarayoni ko‗rilgan bo‗lib, bunda uning hosil qiluvchi funksiyasi va momentlari keltirib chiqarilgan