Elementar matematika masalalarini yechishning noan’anaviy usullari: Elementar matematika masalalarini yechishning noan’anaviy usullari - Jurayeva, Muxayyo (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
ANOTATSIYA. Ushbu maqolada ―Matematika‖ bakalavriat yo‗nalishida tahsil olayotgan talabalarga matematik analiz asoslari amaliy mashg‘ulotlarda talabalarga elementar matematika masalalarini yechishning noan‘anaviy usullarini o‗rgatishning ahamiyati, mazmuni hamda shakllari fikr bildiriladi.