Davriy cheksiz zonli funksiyalar sinfida vaqtga bog‘liq koeffitsiyentli yuklangan Korteveg-de Friz tenglamasi uchun Koshi masalasi: Davriy cheksiz zonli funksiyalar sinfida vaqtga bog‘liq koeffitsiyentli yuklangan Korteveg-de Friz tenglamasi uchun Koshi masalasi - Khasanov, Т.G.; Khasanov, B.G. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ishda yuklangan hadlarga ega bo‗lgan Korteveg-de Friz tenglamasi davriy cheksiz zonali funksiyalar sinfida integrallangan.