Davriy cheksiz zonli funksiyalar sinfida vaqtga bog‘liq koeffitsiyentli yuklangan va manbali Korteveg-de Friz tenglamasi uchun Koshi masalasi: Davriy cheksiz zonli funksiyalar sinfida vaqtga bog‘liq koeffitsiyentli yuklangan va manbali Korteveg-de Friz tenglamasi uchun Koshi masalasi - Khasanov, Т.G. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ishda yuklangan hadlarga ega bo‗lgan va qator ko‗rinishidagi moslangan manbali Korteveg-de Friz tenglamasi davriy cheksiz zonali funksiyalar sinfida integrallangan.