Umumlashgan gipergeometrik funksiyalar ishtirok etgan ayniyatlar haqida: Umumlashgan gipergeometrik funksiyalar ishtirok etgan ayniyatlar haqida - Oqboyev , Akmaljon; Yuldasheva, Madinabonu; Otamirzayev, Furqatjon (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu ishda umumlashgan gipereometrik funksiya ishtirok etgan ayniyatlar isbotlangan. Ayniyatlardan kelib chiquvchi ayrim natijalar keltirilgan