Uchinchi tartibli noklassik tenglama uchun nolokal chegaraviy masala yechimining mavjudligi va yagonaligi tekshirilgan.: Uchinchi tartibli noklassik tenglama uchun nolokal chegaraviy masala yechimining mavjudligi va yagonaligi tekshirilgan. - Jurayev, B.B.,1; Abdurovidov, G‘ (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Bajarilgan ishda uchinchi tartibli karrali xarakteristikali bir turdagi tenglama uchun chegaraviy masala yechimining mavjudlik va yagonaligi tekshirilgan.