Kvazi novolterra kubik stoxastik operatorning traektoriyasi haqida: Kvazi novolterra kubik stoxastik operatorning traektoriyasi haqida - To’xtayeva, D.D.; Shodmonova., D.G’. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya.Ushbu ishda diskrit vaqtli dinamik sistemaning parametrga bog‘liq traektoriyasining hususiy holda dinamikasi o‘rganilgan.