Пфафф тенгламаси ечими ягоналиги учун Перрон теоремаси аналоги: Пфафф тенгламаси ечими ягоналиги учун Перрон теоремаси аналоги - Абдуллаев, С.; Нормаматова, С.; Назарова, С (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Қуйидаги Пфафф системаси учун Коши масаласини қараймиз