N-gramm metodi yordamida tinish belgilarini bashorat qilish: N-gramm metodi yordamida tinish belgilarini bashorat qilish - Adinaev, Hushnudbek; Kamolova, Shohista (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Tinish belgilari siz foydalanadigan so‗zlardan, jumlalarni tuzish usulidan va siz aytmoqchi bo‗lgan tarkibdan muhimroq yoki biroz muhimroqdir. ―Tinish belgilari‖ atamasi yozuvchiga tinglovchilarga jumlalar qayerda tugashini, qisqa pauza yoki uzoq pauza borligini, shuningdek, yozuvchi savol berayotganini, tushuntirayotganini yoki qo‗shimcha ma'lumot berayotganligini ko‗rsatishga imkon beradigan tizimni anglatadi. Yozuvchi bevosita tinglovchilar bilan