Hisoblash usullaridagi chiziqli algebraik tenglamalar sistemasini yechishda Zeydel metodidan foydalanish.: Hisoblash usullaridagi chiziqli algebraik tenglamalar sistemasini yechishda Zeydel metodidan foydalanish. - Toshboyev , Sayfiddin (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada C++ dasturlash tillarida, shuningdek Mathcad tizimida olingan “Chiziqli algebraik tenglamalar tizimini echishda Zeydel usuli” mavzusidagi muammolarni hal qilish algoritmlari va natijalari keltirilgan.