Aniq integrallarni taqribiy hisoblashda Simpson kvadratur formulasi yordamida Pythonda dasturlash: Aniq integrallarni taqribiy hisoblashda Simpson kvadratur formulasi yordamida Pythonda dasturlash - Zaripova , A.R.; Eshqulov , Z.A (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Aniq integralni Simpson usulida hisoblashda oraliqni bo‗lish natijasida hosil qilingan yuzalarni yuqoridan parabolalar bilan chegaralangan deb faraz qilinadi va bunday yuzani hisoblash aniq integralni