Sun’iy immun tizimlari algoritmlarining kasalliklarni aniqlash va tasniflash masalalarida qo‘llanilishi: Sun’iy immun tizimlari algoritmlarining kasalliklarni aniqlash va tasniflash masalalarida qo‘llanilishi - Djabbarov, O.R.; Eshboyev, E.A.; Klicheva, F.G. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada sun‘iy intellekt usullaridan biri - sun‘iy immun tizimlarining ahamiyati va tibbiyot sohasida qo‗llanilishi haqida bir qator ma‘lumotlar keltirilgan. Maqolada keltirilgan ma‘lumotlar asosida AIS algoritmlaridan foydalanib ishlovchi dasturiy vosita uchun algoritm qurish masalasini hal etish mumkin.