Sun’iy intellekt usullari yordamida nutq signallarida diktorni aniqlash: Sun’iy intellekt usullari yordamida nutq signallarida diktorni aniqlash - Baydullayev, Ruslan; Abdirazakov, Faxriddin; Nasirov, Sultanmurat (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Sun‘iy intellekt usullarini qo‗llash orqali turli sohalar qatori nutq signallarida diktorni aniqlash tizimlari ishlab chiqarilishi mumkin. Bunday tizimlar yuqori dasturiy ta‗minot va apparat ishlov berish qobiliyatiga ega bo‗lishi kerak.