ElGamal ochiq kalitli kriptotizimiga asoslangan elektron imzo: ElGamal ochiq kalitli kriptotizimiga asoslangan elektron imzo - Farmonov, Bobur; Toʻrayev, Maqsudjon (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Anotatsiya: Ushbu tezisda ElGamal ochiq kalitli kriptotizimi bilan elektron imzo qoʻyish va imzoni tekshirish koʻrib chiqiladi.