3D trigonometrik funksiyalar grafiklarini yasash: 3D trigonometrik funksiyalar grafiklarini yasash - Raufov, Rufat (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Python dasturlash tili matplotlib kutubxonasi orqali osonlik bilan 3D funksiyalar grafiklarini yaratish imkoniyatiga egadir. Ushbu maqolada, Matplotlib ning mpl_toolkits.mplot3d modulidan foydalanib, qanday qilib 3D funksiyalar grafiklarini qanday yaratishni ko‗rsatib beramiz.