Tibbiy ma’lumotlarni tahlil qilishda to‘liq aniqlanmagan mantiqiy funksiyalarni minimallashtirishning samaradorligi.: Tibbiy ma’lumotlarni tahlil qilishda to‘liq aniqlanmagan mantiqiy funksiyalarni minimallashtirishning samaradorligi. - Abdirofiyev, Norbek1 (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Tibbiy ma‘lumotlarni tezkor va samarali tahlil qilishda qisman aniqlangan mantiqiy funksiyani miniallashtirishda mavjud algoritmlarni to‗liq aniqlanmagan funksiyani minimal dizyunktiv normal shaklini aniqlashga tadbiq qilish uchun takomillashtirilgan usullar tahlil qilingan. Qisman aniqlangan funksiyani davom ettirish uchun, mavjud funksiya nol va bir qiymatlarga mos maksimal intervallar hosil qilish ko‗rib chiqilgan.