Tarmoqlarda kiberxujumlardan axborotlarni himoyalashda sun'iy intellektdan foydalanish.: Tarmoqlarda kiberxujumlardan axborotlarni himoyalashda sun'iy intellektdan foydalanish. - Nigmatov, X. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Kiberxujumlardan axborotlarni xavfsizligini ta'minlash sohasida nimalarga e‘tibor berish kerakligi va sun'iy intellektdan foydalanishning mumkin bo‗lgan usullarining qisqacha tahlili keltirilgan. Ma'lumotlarga ruxsatsiz kirishni oldini olish, shuningdek, axborot xavfsizligini buzish oqibatlarini kamaytirish uchun ushbu yuqori texnologiyadan foydalanish to‗g‗risida ma‘lumotlar berilgan. Kalit so‗zlar: Raqamli texnologiya, kiberxavfsizlik, axborot qiymati, identifikatsiya, autentifikatsiya, axborot xavfsizligi, sun'iy intellekt.