Паррандачилик кластерларида маҳсулот ишлаб чиқаришни математик модели: Паррандачилик кластерларида маҳсулот ишлаб чиқаришни математик модели - Кулдашев, Э.,; Ёкубжонов , С.,; Вахобов, Э., (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ушбу мақолада рақамли бошкариш тушунчаси ва уни таърифи баѐн қилинган. Рақамли бошқаришни асоси математик модел эканлиги асосланган. Паррандачилик кластерининг махсулотлар ишлаб чиқарилишини математик модели яратилган ва оптимал натижа олинган. Олинган натижа асосида илмий таклифлар ишлаб чиқилган