Epidemiyaning sir modelini sonli tadqiq qilish: Epidemiyaning sir modelini sonli tadqiq qilish - Ahmadov, M.M. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ushbu maqolada yuqumli kasalliklar tarqalishining matematik modellarini tavsiflash va tahlil qilish, ko‗rib chiqilayotgan model asosida epidemiya tarqalishining matematik modelini qurish va uni sonli yechish ko‗rib chiqiladi