Elektron ta‟lim resurslari to„g„risida asosiytushunshalar: Elektron ta‟lim resurslari to„g„risida asosiytushunshalar - Madreymov, M.P. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ta‗lim islohotlarining zamonaviy bosqichi jamiyatda yuz berayotgan yangilanishlarning tezkorligi, ta‗lim muassalariga qo‗yilayotgan yangi, yanada yuqori talablarga tezroq moslashish bilan bog‗lik dolzarb vazifalarni ilgari surmoqda. Bunday sharoitlarda ta‗lim muassasasini rivojlantirish va zamon talab darajasida faoliyat ko‗rsatishini ta‗minlashga qaratilgan tadbirlar salmog‗i uzluksizortib boradi. Ta‗lim muassasasining elektron axborot ta‗lim resurslarini yaratish sof texnikmasala bo‗lib qolmasdan, balki buning uchun muassasaning ilmiy -metodik, tashkiliy va pedagogik imkoniyatlarini tizimli yondashuv asosida ishga solish talabetiladi.