Qishloq xo’jaligi bo’lajak mutaxassislarining kasbiy kompetentligini rivojlantirishning ayrim muammolari: Qishloq xo’jaligi bo’lajak mutaxassislarining kasbiy kompetentligini rivojlantirishning ayrim muammolari - Dilfuzaxon, Anvarovna (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Maqola qishloq xo‗jaligi bo‗lajak mutaxassislarining kasbiy kompetentligini rivojlantirishning ayrim muammolariga bag‗ishlangan bo‗lib, unda yosh mutaxassislarni tayorlash mazmuni, uslublari va texnologiyalari haqida so‗z boradi.