C++ dasturlash tilida strlar bilan ishlash: C++ dasturlash tilida strlar bilan ishlash - Usmanjanova, Nigora; Muradova, Kamola (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada C++ dastrulashda satrlar bilan ishlash, ulardan dastruda qulay usullarda foydalanishga doir ma‘lumotlar misollar yordamida yoritib berilgan