Matabgacha ta‟lim tashkilotlarida STEAM texnologiyasi asosida ta‟limning tashkil etilishi: Matabgacha ta‟lim tashkilotlarida STEAM texnologiyasi asosida ta‟limning tashkil etilishi - Safarov , Furqat; Maxmudova, Gulnoza (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada STEAM texnologiyasi va uning ta‘limiy jarayonidagi o‗rni, STEAM texnologiyasi muvofaqiyat qozonish va maqsadga erishishda yordam bera oladigan metod ekanligi, STEAM texnologiyasini rivojlantirishdan kutilgan natijalari, ushbu texnologiyaning bola hayotidagi ahamiyati va xususiyatlari haqida umumiy ma‘lumot berilgan.