Ta‟lim tizimida elektron o„quv lug„atlari yaratishning uslubiy ta‟minoti: Ta‟lim tizimida elektron o„quv lug„atlari yaratishning uslubiy ta‟minoti - Karshiyev, X.B; Esonboyeva, M.I (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ushbu maqola ta‘lim tizimida elektron o‗quv lug‗atlari tarkibiy jihatlari, atamalarni tanlash muammosi, tushunchalar ierarxiyasini tuzishga qaratilgan.