Mobil ta‟lim platformasidan foydalanib talabalarning ijodiy kompetensiyasini rivojlantirish muammolari: Mobil ta‟lim platformasidan foydalanib talabalarning ijodiy kompetensiyasini rivojlantirish muammolari - Kayumova, Gulshan; Usmonov, Akbar (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotasiya. Tezisda mobil ta‘lim platformasidan foydalanib talabalarning ijodiy kompetensiyasini rivojlantirish muammolari keltirib o`tilgan. Mobil ta‘lim platformasi (MTP) talabalarga mobil qurilmalarda oʻquv materiallariga kirish va topshiriqlarni bajarish imkonini beruvchi dasturiy taʼminotdan foydalanish va MTP asosida mutaxassislik fanlarini o`qitish samaradorligi, MTP foydalangan holda talabalarning ijodiy kompetentsiyasini rivojlantirish uchun taklif qilingan metodologiya to`g`risida ma‘lumotlar bayon etilgan..