Karrali xarakteristikali uchinchi tartibli tenglama uchun chegaraviy masala haqida: Karrali xarakteristikali uchinchi tartibli tenglama uchun chegaraviy masala haqida - Xolboyev., S.; Ashurov., Sh.; Abdurovidov , G‘ (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Bajarilgan ishda uchinchi tartibli karrali xarakteristikali bir turdagi tenglama uchun chegaraviy masala yechimining mavjudlik va yagonaligi tekshirilgan.