Matritsalarni kriptografiyadagi tatbiqlari.: Matritsalarni kriptografiyadagi tatbiqlari. - Xurramov , Oybek (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matritsalardan foydalanib turli mazmundagi xabarlarni kodlab yetkazish o‗rganilgan.