Физик масала ва унинг геометрик ҳолатдаги ечими: Физик масала ва унинг геометрик ҳолатдаги ечими - Раҳмонов, Самариддин (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Клод Перро - франтсуз архитектори ва олими.Адвокат, Париж парламентининг судяси Пер Перро оиласида туғилган. Ака-ука Чарлз ва Пер ѐзувчи, Николай илоҳиѐтчи бўлишди. Клод Перронинг ўзи тиббиѐтни ўрганган ва биологияда муваффақиятга эришган, бунинг натижасида у Франция Фанлар академиясининг биринчи аъзоларидан бири бўлган.