Potensiali silliq bo‘lmagan Shredinger operatorlarining xos funksiyalarini baholash: Potensiali silliq bo‘lmagan Shredinger operatorlarining xos funksiyalarini baholash - Haitova, Marjona (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ushbu ishda potensiali silliq ko‗pxilliklarda birinchi tur uzilishga ega bo‗lgan Shredinger opertorining xos funksiyalari xossalari o‗rganilgan, xususan potensial silliq bo‗lgan nuqtalarda xos funksiyalarning va ularning hosilalariga baho olingan.