Bir o‘lchovli simpleksda birinchi tur separabel kubik operator: Bir o‘lchovli simpleksda birinchi tur separabel kubik operator - Hamrayev , A.Y; Polvanov, J.I (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu ishda kvazi novolterra kubik stoxastik operatorning bir o‗lchovli simpleksda aniqlangan trayektoriyasi o‗rganilgan.