Aniq integrallarni hisoblashda rekkurent formulaga keltirish: Aniq integrallarni hisoblashda rekkurent formulaga keltirish - BOZOROVA, OʻGʻILOY; TOʻYCHIYEVA, NILUFAR (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Anotatsiya: maqola mazmunini qisqacha tanishtiradigan bo‗lsak, ushbu maqola aniq integrallarni hisoblashning yana bir qulay usulini yoritadi. Ya‘ni ketma – ketlikning aniq integralini hisoblash berilgan bo‗lsa, u holda biz rekkurent formulalardan foydalanishimiz o‗rinli bo‗ladi. Rekkurent formula qanday hosil qilinadi? Ushbu savolga javobni maqolani o‗qib olishingiz mumkin.