Uch o‘lchovli Laplas tenglamasi uchun yarimcheksiz parallelepipedda chegaraviy masala: Uch o‘lchovli Laplas tenglamasi uchun yarimcheksiz parallelepipedda chegaraviy masala - Mutalipova, D.A. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur ishda uch o‗lchovli Laplas tenglamasi uchun yarimcheksiz parallelepipedda Dirixle tipidagi masala o‗rganilgan.