Hosila yordamida yechiladigan geometrik masalalar .: Hosila yordamida yechiladigan geometrik masalalar . - Mo‘ydinov, I.M. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda hosila yordamida ba‘zi geometrik masalalarning yechish usullari ko‗rilgan