Kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalarda boshqaruv masalasi. : Kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalarda boshqaruv masalasi. - Boboxonova, M.B (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annatatsiya: Maqolada vaqt bo‗yicha kasr tartibli xususiy hosilali tenglamalar bilan berilgan masala uchun boshqaruv masalasi o‗rganilgan.