Ўнг томони номаълум бўлган иккинчи тартибли чизиқли оддий дифференциал тенгламалар учун чегаравий масала: Ўнг томони номаълум бўлган иккинчи тартибли чизиқли оддий дифференциал тенгламалар учун чегаравий масала - Тиллабаева, Гулжахон (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Аннотация: Ўнг томони номаълум бўлган иккинчи тартибли чизиқли оддий дифференциал тенглама учун чегаравий масала қўйилган ва ўрганилган. Олинган натижалар янги ва илмий асосланган.