Bir o‘lchovli g‘ovak-elastik muhit tenglamasi uchun birinchi darbu masalasi : Bir o‘lchovli g‘ovak-elastik muhit tenglamasi uchun birinchi darbu masalasi - Yangiboyev, .SH.; 1Ruzimurodova, R.; Umarov, I. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Bunda funksiya porsial zichlikli g‗avok-elastikli jismning zarrachalar bo‗lagining aralashish tezlik vektorining qidirilayotgan komponentasi, , - musbat funksiyalar, -berilgan funksiya. porsial zichlikli suyuqlik tezligining kompanentasi funksiya bilan