Ixtiyoriy vaziyatli o‘yin birinchi fazasi masalasini yechish algoritmi: Ixtiyoriy vaziyatli o‘yin birinchi fazasi masalasini yechish algoritmi - MAMATOV, A.R. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Ishda ixtiyoriy vaziyatli o‗yinning birinchi fazasi masalasi, ya‘ni birinchi oʻyinchining ixtiyoriy strategiyasida ikkinchi oʻyinchining strategiyalar toʻplami boʻsh yoki boʻsh emasligini aniqlash masalasini yechish algoritmi keltiriladi.