RSA ochiq kalitli kriptotizimiga asoslangan elektron imzoni shaklantirish: RSA ochiq kalitli kriptotizimiga asoslangan elektron imzoni shaklantirish - Toʻrayev, Maqsudjon; Abdujabborov, Zafar (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Anotatsiya: Ushbu tezisda RSA ochiq kalitli kriptotizimi bilan elektron imzo qoʻyish va tekshirish koʻrib chiqiladi.