Bulutli hisoblashning eng dolzarb muammolari: Bulutli hisoblashning eng dolzarb muammolari - Matyoqubov, A.S.; Rasulov, B.B. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bulutli hisoblashning turli muammolarini muhokama qilinadi va mavjud muammolarni bartaraf etish boʻyicha ayrim takliflar ishlab chiqilgan.