Veb-sayt ma’lumotlarini shaxsiylashtirish uchun yondashuvlar tanlash: Veb-sayt ma’lumotlarini shaxsiylashtirish uchun yondashuvlar tanlash - Saidov, Samandar; Alimov, Xayriddin (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annatatsiya: Bu maqola odatda foydalanuvchilar tomonidan so‗ralgan sahifalardan ularning ehtiyojlariga muvofiq tavsiya etilgan havolalar blokini yaratishda qanday yondashuvlar bilan birgalikda foydalanish kerakligini ko‗rsatadi. Maqola shuningdek, foydalanuvchilarning turli xil ehtiyojlari va qo‗shma yondashuvlarning turli xil dastlabki ma‘lumotlardan va ularni qayta ishlashning turli tamoyillaridan foydalanishni o‗rnatadi.