Ikki karra nochiziqli muhitlarda manbaga ega boʻlgan issiqlik tarqalish tenglamasi: Ikki karra nochiziqli muhitlarda manbaga ega boʻlgan issiqlik tarqalish tenglamasi - Joʻrayev, O.F. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Tezisda ikki karra nochiziqli muhitlarda manbaga ega boʻlgan issiqlik tarqalish hodisasining matematik modeli haqida gap boradi. Shuningdek, ushbu tenglama uchun avtomodel yechim qurish koʻrib chiqilgan va sonli yechish uchun tavsiyalar berilgan.