Ba’zi bir o‘lchovli kvadratik akslantirishlar uchun bifurkatsiya jarayoni: Ba’zi bir o‘lchovli kvadratik akslantirishlar uchun bifurkatsiya jarayoni - Islamova, Mavluda (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ba'zi bir o‘lchovli kvadratik akslantirishlar uchun bifurkatsiya jarayoni