Ta’lim jarayoni samaradorligini tahlil qilishning matematik modeli: Ta’lim jarayoni samaradorligini tahlil qilishning matematik modeli - Kabiljanova, F.A.; Kholmurodov, S. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ta‘lim sifatini baholash, ta‘lim jarayonining samaradorligini aniqlashda unga ta‘sir qiluvchi omillar ko‗rib chiqiladi. Keyingi tahlil va bilimlarni uzatish jarayonini takomillashtirish bo‗yicha tavsiyalar uchun o‗quv materialining samaradorligini baholashning matematik modeli taklif etiladi