Geometrik ekstremal masalalarning matematik modellari haqida: Geometrik ekstremal masalalarning matematik modellari haqida - Mamatov, Sh.Q.; Suyunova, S. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya:Maqolada tekislikda va fazoda joylashgan shakl va jismlarning bir-biri bilan joylashuvi bilan bog‗liq bo‗lgan ekstremal masalalarning matematik modelini yaratish muammosi qaraladi.