Ilmiy elektron jurnal veb saytlarini yaratishda ilmiy nashriyot platformalaridan foydalanish texnologiyasi - Salimova, Shohida (Xalqaro ilmiy tadqiqot jurnali, 2026)
Elektron jurnal veb-saytlarini yaratishda ilmiy nashriyot platformalari maqolalarni qabul qilish, tahrirlash, nashr qilish va indekslash jarayonlarini avtomatlashtirish uchun ishlatiladi. Bunday platformalar ilmiy jurnalni professional darajada boshqarish imkonini beradi.