BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING OVQATLANISHIDA AYRIM MA’DANLI MODDALARNING O‘RNI: BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING OVQATLANISHIDA AYRIM MA’DANLI MODDALARNING O‘RNI - Hazratova , H.N. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
Ma’lumki, kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning o‘sib rivojlanishi, organizmining me’yoriy shakllanishi, ularning aqliy va jismoniy ish qobiliyatining me’yorida bo’lishida oqilona ovqatlanishni to’g’ri tashkil etish muhim omil bo’lib hisoblanadi.