TUZNI YODLASH DASTURINI MONITORING QILISH, AHOLINING YOD TA’MINOTI HOLATINI VA YODLANGAN OSH TUZI SIFATINI GIGIYENIK BAHOLASH - Buriyev, Abdimalik; Murodova, Zebo; Abdiraxmonova, Raxima (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
TUZNI YODLASH DASTURINI MONITORING QILISH, AHOLINING YOD TA’MINOTI HOLATINI VA YODLANGAN OSH TUZI SIFATINI GIGIYENIK BAHOLASH