RATSIONAL OVQATLANISHNING JISMONIY RIVOJLANISH BILAN BOG’LIQLIGI - Buxorov, Islom; Shavkatova, Sh; Fayzullayeva, F; Faxriddinova, Z. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
RATSIONAL OVQATLANISHNING JISMONIY RIVOJLANISH BILAN BOG’LIQLIGI