AKADEMIK LITSEY O‘QUVCHILARINING SOG‘LOM OVQATLANISHIDA VITAMINLARNING O‘RNI - Umedova, Shohida; Boymurzayev, M (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
AKADEMIK LITSEY O‘QUVCHILARINING SOG‘LOM OVQATLANISHIDA VITAMINLARNING O‘RNI